روشهای مختلف ارسال پیامک به مشتریان چیست؟
- پنل اس ام اس نیازپرداز
- مجله
- روشهای مختلف ارسال پیامک به مشتریان چیست؟
5740 نفر
به هنگام تصمیم گیری در مورد نوع ارتباطی که قرار بر استفاده از آنست، چند گزینه بیشتر پیش رویتان قرار نمی گیرد که از میان آنها پیامک متنی برای هر سازمانی، فارغ از اندازه اش، مناسب خواهد بود. در این مطلب 5 دلیل دیگر برتری پیامک متنی را خدمت خوانندگان شرح می دهیم:
1)پاسخگویی سریع
آیا می دانستید 90% از پیامک های متنی که فرستاده می شود ظرف 10 دقیقه خوانده می شوند؟ و اگر شما هم پیامکی را بفرستید که جزو آن 10% باشد، پس خوشحال باشید زیرا افراد به طور متوسط روزی 150 بار به تلفن همراه خودشان نگاهی می اندازند. پاسخ پیامک های متنی را می توان درجا داد یا با استفاده از پاسخ دهی خودکار و تازه مقرون به صرفه هم هستند. به همین دلایل، تفاوت بین زمان پاسخگویی ایمیل ها یا تماس های تلفنی و پیامک های متنی قابل توجه است.
2) مکالمات چندگانه فوری
هر یک از افرادی که در سازمان متبوع شما مشغول به کار هستند هربار می تواند تنها به یک تماس تلفنی پاسخ بدهد. بسته به اندازه سازمان و سطح تعاملاتی که با مشتریان خود دارید، شاید نیازمند روشی برای سامان دادن به مسئله تماس های تلفنی باشید . با استفاده از روش ارسال و دریافت پیامک متنی دو طرفه، هر یک از موظفان می تواند مسئولیت پاسخگویی به چند پیامک متنی را همزمان به عهده بگیرد و در زمانی که کاربر اول مشغول ارسال پاسخ خود به پیامک دریافتی از طرف سازمان می باشد، کارکنان از فرصت پرداختن به مکالمه با کاربر بعدی برخوردارند.
3) پیامک متنی توجه کاربران را به سازمان شما جلب می کند
درست است که بهره گیری از رسانه های اجتماعی می تواند روشی عالی برای انتقال پیام به فالورها باشد، اما شاید در میان هیاهوی رسانه های متعدد اجتماعی نتوانید به تمام کاربران مورد نظرتان دست پیدا کنید. در مقابل، با استفاده از روش ارسال و دریافت پیامک متنی، می شود پیام های مربوط به به بروزرسانی های سازمان خود، خدمات جدید و هر نوع اطلاعاتی را که فکر می کنید می تواند به نفع کاربران باشد و اطمینان دارید کاربران آن را می خوانند ارسال نمایید. با بهره گیری از انواع خاصی از نرم افزارهای پیام متنی، کاربران قادر به پاسخ دهی به شما بوده و حتی می توانند با چت خصوصی سوالات خود را مطرح کنند.
4) آسان سازی کارها برای کاربران و کارکنان سازمان
برقراری ارتباط از طریق تلفن، روشی زمان بر، پر هزینه و بی حاصل برای به اشتراک گذاری داده های الکترونیک است. زیرا به این ترتیب کاربران باید اطلاعات مورد نیازشان را یادداشت کنند و از آنجاییکه در مکالمه بحث سرعت مطرح است ممکن است نکاتی از قلم بیفتد، مجددا درخواست تکرارش را داشته باشند و دچار سردرگمی شوند. درست است که تماس تلفنی نیز به هرحال یکی از شیوه های ارتباطی است و در جاهایی موثر می باشد، اما در بسیاری از مکالمات آنچه اهمیت دارد کسب اطلاعات کوتاه و سریع است و به همین خاطر، پیامک متنی بهترین ابزار دسترسی به افرادی می شود که مکان ثابتی نداشته و در حرکت هستند.
5)در اختیار گذاردن خدمات و پشتیبانی عالی
صرف نظر از اینکه چه خدماتی عرضه می کنید، برقراری ارتباط مناسب با کاربران به هرحال اهمیت خاصی دارد. ارائه خدمات عالی عاملی تعیین کننده است، از این جهت که معلوم می شود آیا کاربران تمایل دارند مجددا به شما رجوع کنند یا خیر و بازهم تاکید می کنیم این مسئله را به سختی بتوان با روش تماس تلفنی یا ایمیل تحقق بخشید. اگر چند تن از کاربران به یکباره سعی در دسترسی پیدا کردن به شما داشته باشند، خط اشغال می شود و همین مسئله ممکن است باعث دلسردی و انصراف آنها از برقراری مجدد تماس گردد، درحالیکه این مشکل به راحتی با استفاده از پیامک متنی قابل حل است. البته می شود برای پاسخگویی سریع به کاربران از ایمیل استفاده کرد، اما اگر اعلان مشخصی وجود نداشته باشد، شاید کاربران متوجه دریافت کردن ایمیلی از سوی شما نشوند و همین باعث شود زمان پاسخگویی بین شما و مشتریانتان افزایش پیدا کند و به ساعت ها و حتی روزها بکشد . اما با روش پیامک متنی، تجربه بسیار بهتری در اختیار کاربران قرار می گیرد و کاربران تمایل به استفاده مجدد از خدمات و محصولاتتان پیدا می کنند.
همانطور که گفته شد برای برقراری ارتباط با کاربران روش های زیادی هست، اما از نظر سرعت هیچ روشی به پای پیامک متنی نمی رسد.
برای ارسال پیامک انبوه متنی پیشنهاد می کنیم از پنل اس ام اس نیازپرداز استفاده نمایید.
نظرات شما!